Betaalmethoden

Bij Smit Cruyff Sportspecialist begrijpen we dat gemak en veiligheid belangrijk zijn bij het afrekenen van je bestelling. Daarom bieden we verschillende betrouwbare betaalmethoden aan. Hieronder vind je meer informatie over de beschikbare betaalopties:

 1. iDEAL: Met iDEAL kun je eenvoudig en direct online betalen via je eigen bank. Het is een veilige en vertrouwde betaalmethode waarmee je snel je bestelling kunt afrekenen.

 2. Klarna: Met Klarna kun je je aankoop achteraf betalen. Dit geeft je de flexibiliteit om je bestelling eerst te ontvangen en te bekijken voordat je betaalt. Klarna biedt ook de optie om je betaling in termijnen te voldoen.

  • Beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder.
  • Je kunt de betaling uitstellen en achteraf voldoen.
  • Na ontvangst van je bestelling ontvang je een factuur van Klarna.
  • Je hebt meestal een bepaalde periode om de betaling te voldoen.
  • Klarna biedt ook de mogelijkheid tot betalen in termijnen.
 3. Creditcard: Wij accepteren de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en Mastercard. Met je creditcard kun je veilig en snel betalen, waarbij je profiteert van de extra bescherming en verzekering die creditcards bieden.

 4. PayPal: PayPal is een wereldwijd bekende online betaalmethode. Met een PayPal-account kun je veilig en snel betalingen verrichten zonder je betaalgegevens te delen. PayPal biedt ook aankoopbescherming voor extra gemoedsrust.

 5. Betalen in de winkel: Als je liever persoonlijk wilt afrekenen, kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen in een van onze winkels. Daar kun je betalen met contant geld, pinpas of creditcard. Onze medewerkers helpen je graag bij het voltooien van je aankoop.

Bij Smit Cruyff Sportspecialist streven we ernaar om je een veilige en gebruiksvriendelijke winkelervaring te bieden. Kies de betaalmethode die het beste bij je past en geniet van een zorgeloze afhandeling van je bestelling.