Over ons

Wie zijn wij?

In een tijd waarin sportspeciaalzaken zeldzaam worden door de opkomst van inkoopcombinaties en franchiseketens, onderscheidt Smit-Cruyff zich door kwaliteit, service en deskundig advies. Al meer dan 80 jaar zijn wij dé sportspecialist voor iedereen die gepassioneerd is over voetbal, fitness, running en casual lifestyle.

Smit-Cruyff heeft zijn vizier altijd gericht gehouden op het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van een unieke winkelervaring. Onze expertise stelt ons in staat om klanten te voorzien van deskundig advies, zodat ze de juiste producten kunnen vinden die aansluiten bij hun behoeften en doelen.

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat retro kleding en schoenen met een casual look steeds belangrijker zijn geworden. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de trendy merken uit de jaren 70, zoals Ellesse, New Balance, Karhu en Filla. Deze merken hebben een nostalgische charme en zijn geliefd bij een breed publiek.

Wat ons echt onderscheidt, is dat we niet alleen de gangbare merken verkopen. Onze klanten willen iets bijzonders en dat bieden we met exclusieve, met de hand gemaakte voetbalmerken uit Italië. Deze merken stralen vakmanschap en authenticiteit uit en geven onze klanten de mogelijkheid om zich te onderscheiden op het veld.

Naast deze exclusieve merken vind je bij ons ook een breed scala aan bekende sportmerken zoals Nike, Adidas, Puma, Mizuno en Lacoste. We streven ernaar om een divers assortiment aan te bieden, zodat elke klant zijn of haar favoriete merken kan vinden.

Smit-Cruyff is verheugd met de terugkeer van Cruyff-Classics, een merk met een rijke geschiedenis en een schitterend erfgoed. Als eerbetoon aan de legendarische voetballer Johan Cruyff, belichaamt Cruyff-Classics de waarden van innovatie, stijl en prestatie. Het is een merk dat perfect aansluit bij waar Smit-Cruyff voor staat: hoogwaardige producten, uitstekende service en een passie voor sport.

Bij Smit-Cruyff begrijpen we ook dat klanten graag de producten willen passen en direct meenemen. Daarom hebben we naast onze webshop ook een fysieke winkel waar klanten de schoenen kunnen passen, advies kunnen krijgen van ons deskundige team en hun aankopen meteen kunnen meenemen.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste sportkleding, sneakers met een retro vibe of exclusieve voetbalmerken, Smit-Cruyff staat voor je klaar. Stap binnen in onze winkel of bezoek onze webshop en ontdek de passie voor sport die ons drijft.

Geschiedenis Smit Cruyff Sportspecialist


SMIT CRUYFF x CRUYFF